2009-07-10 0:54

Våra hundar | Chico-Carlitos egen sida

2009-07-09 Bild på nästan sexveckorsdagen


2009-06-29 Bild på fyraveckorsdagen

Med hjälp av Sophia och Nils, Strävsam Calibers matte och husse, har vi under dagen försökt ta en bild som ska visa mer av valparna. Det var inte lätt med resultatet kändes ok.

Chico är en kämpe. Han är dessutom snygg. Frågan är väl igen - blir han en fullstor hane? Hoppas att han brås på sin halvbror, Stormkullens Brave-Basti, som va minst men blev störst!


2009-06-21 Ett första försök att karaktärisera Chico

Jag inser att det är oerhört vanskligt att karaktärisera valpar redan vid tre veckors ålder men jag gör det för att försöka ge de valpköpare som inte kan besöka oss så ofta, med hänsyn till långa avstånd, någon bild av individerna i C-kullen.

Chico är kullens minsting. Han har dock hela tiden tagit för sig och ökat klart bättre än genomsnittet %-uellt sett. Jag vägde honom idag och såg att han ökat med cirka 150 g sedan igår! Han är väldigt lugn. Man hör aldrig av honom i lyan men när Tina kommer in för att mata är han alltid på plats. Chico ser ut att få bra proportioner och en bra päls. Frågan är bara om han kommer att bli en "fullstor hane"? Den som var minstingen i B-kullen, Stormkullens Brave-Basti, är den som idag har den högsta mankhöjden med sina 67 cm, så vad kan man veta?

2009-06-20 Två bilder på tre-veckors-dagen

2 veckor och fortfarande slutna ögon